Yoga met Deva - Bliss, Happiness and Joy

Deva ontdekte de wereld van illusie en transformatie op heel vroege leeftijd. Geboren en getogen in Berlin en op heel jonge leeftijd in aanraking gekomen met Kruidenleer, Aromatherapie, Oosterse filosofie, Soefisme, Yoga, verschillende dansrichtingen zoals Modern/Jazz dance, Eurhythmie, Buikdans en traditionele Turkse folkloredansen.
Haar vroegtijdige aanraking met het leven riepen bij haar de vraag op, waarom de dingen in het leven soms zo uitdagend kunnen zijn. Op zoek naar een antwoordt ontstond een van haar levensopdrachten:

Mensen bewegen, werelden verbinden.

Deva Mandeep K.Zij is gediplomeerde Ayurvedische diëtiste en massagetherapeute, opgeleid in NLP, Aromatherapie, BachBloesem, Chakra-Psychologie, Hypnotherapie en Regressie Therapie, Healing Technieken zoals Healing Touch (L4) en Sat Nam Rasayan (L1), Zwangerschapsyoga leraar volgens 3HO Conscious Pregnancy Teacher©, Doula, Kundalini Yoga leraar Level 1 en 2 met diepgaande ervaring in verschillende meditatie disciplines en is opgeleid in het geven van Active Meditaties© vanuit de OSHO traditie.

Het is nu de tijd om welzijn, balans en harmonie een plek in uw leven te geven.
Ontdek een nieuwe ervaring van welzijn!

Bliss, Happiness and Joy
Deva

Follow us on Facebook

Yoga met Deva is lid van;

Ganesha-centrum oud-studenten Batc - Beroepsorganisaties
IKYTA 3HO
Samen bevallen