Kundalini Yoga

Kundalini YogaKundalini Yoga is de meest volledige en dynamische vorm van yoga, mediatie en zang, en wordt ook wel als het yoga van het bewustzijn omschreven. Typerende kenmerken van de Kundalini Yoga zijn de dynamische oefeningen in combinatie met veel aandacht voor de adem. Naast vele yogasets en meditaties biedt deze oude wetenschap een compleet overzicht van yogische richtlijnen, recepten en tips voor het onderhouden van een gezonde en bewuste levensstijl. Kundalini Yoga geeft de mogelijkheid om te leren hoe je vanuit je eigen bron van energie weer stappen kunt zetten naar jezelf, je leven en je toekomst. Door het beoefenen van deze yoga wordt je je bewust van je lichaam, denkpatroon en emoties, je leert je grenzen kennen en je toekomstig potentieel.

Kundalini YogaWat is de werking van Kundalini Yoga

Fysiek houdt het je in vorm, maakt je soepel en sterk, geeft nieuwe energie en vergroot je weerstand. Mentaal brengt het je ontspanning en rust het versterkt het concentratievermogen. Kundalini Yoga heft het vermogen om je geest sterk en flexibel te maken in het tegemoet treden van stress en veranderingsprocessen. Bovendien heeft Kundalini Yoga een sterk reinigende werking van Ama/ toxinen in je lichaam, maar ook pijn, frustraties en stress worden opgelost. Zo dat ontspanning een vanzelfsprekend onderdeel in je leven kan worden.


Voor wie

Kundalini Yoga is door haar veelzijdigheid en openheid geschikt voor iedereen die geinterseerd is in yoga, bewustwording en vrijheid. Het biedt technieken en richtlijnen ter verbetering van ieder aspect van jezelf.
Wanneer je weet wie je bent, weet wat je wilt, beweeg je je met zelfvertrouwen in de juiste richting. De weg staat open en je bent succesvol en gelukkig in jezelf! Kundalini Yoga is een investering in je eigen gezondheid, welzijn en bewustzijn.
Privé Yoga en individuelle begeleiding
 

Kundalini YogaVoorbeeld

• Folder Kundalini Yoga voor beginners
• Folder Yogaset Anti - Stress oefeningen
• Folder Ademhalingsoefening
• Folder Meditatie Shabd Kriya
• Folder Algemene richtlijnen
Cadeaubon 3x YogaMetDeva € 25,-

 
Lesopbouw

Een Kundalini yoga les duurt 90 min. en houden het volgende onderdelen in:

Mantra – Warming up - Yogaset - Ontspanning - Meditatie - Afsluiting